Kontakt

Telefon: +46 708 727 838

 

E-post: alve @ henricson.eu (Ta bort mellanslag om adressen kopieras.)

 

Eldslandet.com är en reseverksamhet inom bolaget Alve Henricson AB. Det går bra att ringa Alve Henricson när som helst, även kvällar och helger. Om han är på resa och inte har internetuppkoppling kan svar på e-post dröja ett par veckor.

 

Bolaget Alve Henricson AB har mot Kammarkollegiet uppvisat prov på att kunna utfärda resegarantier.

Kontakta Alve Henricson

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Tack för ditt meddelande!

 

Jag kommer att svara så snart som möjligt. Är jag ute på resa kan det ta några dagar innan jag har tillgång till internet.

 

Mina bästa hälsningar!

Alve Henricson.

Researrangör, färdledare och fotohandledare

Alve Henricson är uppvuxen i Sverige och Sydamerika. Som ung deltog Alve i flera klätterexpeditioner både i Sydamerika och i Himalaya. Han har byggt, ägt och arbetat med forskningsbåten Searcher och assisterat forskare på svårtillgängliga öar i Indiska oceanen och Stilla havet. Man kan läsa mer om Alves liv i boken Öar av frihet. Den går att låna på bibliotek eller köpa begagnad via internet.

Alve har lång erfarenhet av fotografering och delar gärna med sig av sina kunskaper. Se hans bilder på bloggen alve.henricson.eu.

Alve har också gedigen erfarenhet av reseverksamhet. Många av hans resenärer har kommit tillbaka för att göra nya resor med honom som reseledare.

.

Telefon: +46 708 727 838    E-post: alve@henricson.eu

alve@henricson.eu